dimarts, 17 de juliol del 2007

Tot el que té un principi...

Doncs això, al final desprès de molts dies de donar-hi voltes i de disposar d'una estona lliure, he decidit crear el meu propi espai on penjar qualsevol idea, suggeriment i opinió en general que em passi pel cap. Per tots els que disposeu d'una mica de temps per passar per aquest bloc, sabeu que sereu benvinguts, i els que no us dic que no costa res de mirar-lo encara que siguin cinc segons! però per començar un nou projecte s'han de redactar les bases que aquest seguirà ( perquè veieu que d'alguna cosa m'ha servit l'universitat aquest any). Aquestes bases me les estic inventant right now:



Constitució del Bloc independent de l'Ignasi Bosch
(Plagiada una mica de la Constitució Espanyola perquè
veieu que no soc un separatista tan malo,malo,malo...)

Títol Primer.

Art1.Aquest bloc es declara com a bloc Social i democràtic que propugna per damunt de tot els valors de la igualtat, la llibertat, la justícia i el pluralisme polític.


Art2.La sobirania bloquera resideix en la meva persona, del qual emanen el poder dels meus dits sobre el teclat.


Art3. Aquest bloc considera que els Països Catalans són una nació sense estat, els habitants de la qual mereixen tenir el dret d'existir i de decidir què volen ser i què no i per tant serà una de les principals reclamacions d'aquest humil bloc.


Art.4 El Català ( i totes les seves variants dialectals) és la llengua oficial d'aquest bloc, per tant, tots els escrits estaran escrits en aquesta llengua i en cas de que no sigui així, tindran la seva corresponent traducció si s'escau. Tots els lectors d'aquest bloc tenen el dret de conèixer i usar aquesta llengua, que potser no és la més parlada ni la més bonica, però és la nostra.


Art.5 La capital d'aquest Bloc és el poble de Gurb de la plana.


Art.6 Qualsevol persona té dret a expressar la seva opinió sobre els temes que es plantegin aquí sempre i quant aquesta opinió no estigui subjecte de idees o insults racistes, xenòfobs, homòfobs, masclistes, feixistes o totalitaris ni que ataquin personalment a un o una dels participants d'aquest bloc.

Art.7 Aquest bloc es declara Ateu i contrari a qualsevol mena de control sobre les persones per part d'una jerarquia religiosa. No obstant accepta que les persones puguin tenir una fe o creença en un ésser sobrenatural sempre i quan aquest no influeixi sobre les seves decisions i molt menys, els condemni a morir per aquesta religió.

Art.8 Les forces armades, constituïdes per l'exèrcit de correctors de faltes, l'armada de sancionadors d'opinions políticament i èticament incorrectes i el cos de responsables del Gulagh, tenen com a missió garantizar la soberania e independència de Esp... ( ai, no això no ho havia de copiar) garantir que es compleixin tots els articles anteriors i vetllar per la igualtat i llibertat d'opinió dels diferents oradors i oradores.


Art.9 Aquest bloc accepta els corrents d'opinió i recolzarà la seva creació sempre i quant ningú em faci el llit (a no ser que sigui literalment) en la direcció d'aquest bloc.


Art.10 Es constitueix el Gulagh, com a centre de confinament per a qualsevol esser despreciable que s'excedeixi en les seves opinions o que simplement estigui tarat del cap i sigui un fanàtic religiós, o qualsevol mena de feixista o simplement totalitari. Aquest individu hi serà confinat fins a la seva reeducació o fins que mori de fam depenent de lo malparit que sigui i el castic que jo li assigni.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquesta constitució queda aprovada pel poble Gurbetà amb una participació del 100% amb un vot a favor, cap en contra i cap en blanc.



Bé ja aquesta palla mental ja ha donat massa de sí. Au, sigueu benvinguts i benvingudes a aquest nou espai.

Salut a totes i tots!

8 comentaris:

Lídia Pelejà ha dit...

Que gran Ignasi!! m'ha encantat el primer post-constitucional d'aquest bloc! jajajaja. així m'agrada! :D
Res, com a inauguradora de la teva secció de comentaris et desitjo molta sort en aquest nou projecte i sobretot fes el favor d'actualitzar-lo sovint, que aquesta és la gran clau.

Un petonas d'una blociare capçanenca! ;)

M. ha dit...

Ara he recordat una conversa que vam tenir fa moltíssim temps i em vas dir que no et veiés capaç de fer un bloc, suposo que has canviat d'opinió.

Benvingut al món dels blocs, doncs, espero que algun dia et passis per el meu cutre-bloc comunista separatista i sectàri maresmenc.

Un petó, osonenc de cert barri de Vic. hihihi

Anònim ha dit...

Iep IGNASI!! Benvingut al món dels blocs!

Tela tela quina palla! molt bé tiu, m'ha agradat el primer post. Això és una bona notícia, perquè vol dir que aquest serà un bloc amb nivell! El seguiré de prop...

FELICITATS i ànims per mantenir-lo ben actiu; per deleitar-nos amb les teves opinions.

Apa!

Ignasi Bosch ha dit...

hehehe moltes gràcies a totes i tots!

doncs si lídia, al final he caigut i ja tinc pensat el post d'avui! hohoho! not preocupis que procurare no dexar-lo sense actualitzar.

Martota doncs si, el fet de anar visitant blocs de gent aquest ultims temps m'ha fet canviar d'opinió. heheh not preocupis que em tornarè a deixar caure pel teu bloc sectàri...si més no a boicotejar-lo ;)

PD: Isaac merci per la correcció! ai que m'hi farè mal amb el bloc xD

au merci a tots els que encara no heu postejat per no haver-me de currar una resposta més llarga! xD

salut!

SkU@Lé ha dit...

Bosch tiu!! vos sentrar el cap d'una vegada i estudiar les teories del capitalisme pur i dur d'adam smith i laseua ma invisible!!! això es l k veritablement serveix.

passa ja del putu rollo dels sociates i els martirs derc.

fitxa pels bons (bé els guapus), fitxa per convergencia!! això és un partit amb cara i ulls com deu mana!!

i x sobre d tot el kk t'hauria de preocupar és el manteniment de la raça!(catalana x suposat) k ultimament aki a la comarca ia molt moreno!!

sort en tenim dels bons vigatans com en JOSEP!!

XDXD!
va nen ciudet i aviam si ens veiem algun dia! pots venir a carpes k lalex i jo no et farem res!!

dw. k a8 fa mol sol i mi vaig a posar de cara!!!
jajjajaja

Anònim ha dit...

Ignasi!

no tndeixo gaire a escriure als vostres blogs, però com he segut testimoni de la inauguració d'aquest faré una excepció, moltes felicitaats!

me partit amb els articles 2, 8, 9 i 10 xD


bones vacançes, ens veiem a setembre!

ju

Anònim ha dit...

Això és tot gràcies al Gran Jaume Cantó.
Només una cosa + i prenent en Cantó de model: puta-estat!

Ignasi Bosch ha dit...

Hehehe Putu escalé! ja saps que soc l'ovella negra de l'escorial i més encara si abandono la tranquilitat de la comarca. Per lo que dius sobre lo de la raça i el bon amic josep (Anglada) crec que estas guanyant punts per ser el primer intern al Gulagh en el bloc destinats als 33! xD

pos si que estaria be veurens de nou! jo segurament aquest disapte acabare a carpes que encara no hi he anat aquest any!

judit i pere merci pels anims i a veure si es veritat que em seguiu! ;)

au salut!