dilluns, 27 d’agost del 2007

Serè un antisocial durant tres setmanes...

Doncs sí!

No és que aquest cap de setmana m'hagi donat cap cop al cap ni que el meu cervell hagi acabat com un formatge suís per excés de drogues...

Més aviat tot el contrari; El seny ( i també els meus pares matxacant contínuament) m'ha obligat a tornar-me un ermità fins al dia 12 de setembre. El motiu? ben fàcil: Exàmens!

"I com és que tinguis exàmens a principis de setembre?" us preguntareu. Dons perquè el senyoret Ignasi no va fer el que li tocava quan li tocava, ja que la vida a Barcelona, sobretot la vida nocturna, t'atrapa. I clar, ara ha arribat el setembre i jo tinc pendents vuit exàmens. Sí,sí, vuit.

Concretament i per ordre que els tinc:

Dilluns, 3 de setembre.
-Ciències Polítiques II
-Sociologia II

Dimarts, 4 de setembre.
-Relacions Internacionals I

Dimecres, 5 de setembre.
-Ciències Polítiques III

Dijous, 6 de setembre.
- Història política i social contemporània I

Dilluns, 10 de setembre.
- Introducció a l'Economia II
- Introducció al Dret

Dimecres, 12 de setembre.
- Dret Administratiu I

Eh que és maco! He he, jo quan ho veig és que al·lucino. Però no us penseu que he sigut tan cafre de començar a estudiar tota aquesta barbaritat una setmana abans de començar exàmens! De fet, les meves vacances es van acabar quant vaig tornar de l'Acampada Jove, on precisament havia anat a treballar, i a partir de la tercera setmana de juliol, vaig començar a estudiar totes les assignatures, que vaig acabar-me de mirar aquesta setmana passada. Aquesta la dedicaré a repassar-les totes en la mesura que pugui i a matxacar les de la primera setmana. Per tant, em declaro més antisocial del que he sigut aquest estiu, ja que pràcticament només he sortit de casona els caps de setmana, per anar a festes majors això sí. Per tant, abandono temporalment el bloc i la meva vida política, social i cultural.

Que acabeu de passar un bon estiu els que encara tingueu vacances i fins el 12 de setembre! a reveure!

3 comentaris:

Maiol Sanaüja i Soler-Rossell ha dit...

T'acompanyo en el sentiment i en l'esforç, ànims! Tots, em sembla, tenim algun que altre examen pel setembre. Ens veiem a l'aula ;)?

PS: 11-S tocat...

M. ha dit...

Veig que no ets un bon exemple per mi, hauré de buscar algun universitari responsables i que estudï. xD

De totes maneres, ànims!

Albrock ha dit...

ostia bona sort ignasi ;)