diumenge, 21 d’octubre del 2007

Reflexions desprès de la conferència nacional


Després d'assistir a la Conferència Nacional d'Esquerra celebrada ahir al Palau de Congressos de Catalunya, en puc extreure un seguit de conclusions:

-Esquerra és un partit seriós i madur, que sap discutir sobre tots els aspectes amb serenitat i sense la necessitat de trencar res i molt menys d'arribar a les mans.


- Esquerra és un partit radicalment democràtic , on formar-ne part i tenir el carnet serveix perquè la teva opinió realment sigui escoltada i on es disposen dels mitjans suficients perquè tothom pugui participar-hi amb condicions.

-Els que formem Esquerra, a pesar que des dels mitjans de comunicació volen donar una imatge de immaduresa, divisió i confrontació perquè els hi fa por el que pot arribar a fer aquest partit i el Moviment Català d'Alliberament Nacional en general; aquests militants i militantes sabem quan toca parlar sobre què ha de fer el partit en els següents anys, quan toca parlar sobre qui dirigirà aquesta estratègia i quant toca estar tots junts i sumar esforços per tal que el partit del qual tots formem part i estimem tingui els millors resultats possibles.

- Els homes i dones d'Esquerra som valents i no ens amaguem del que pensem davant de ningú, ni tan sols dels nostres companys de partit, sabem donar tocs d'atenció quan toca i, si fes falta, arribar fins al final per tal de que aquest país que intentem construir i aquest partit que tan orgullós ens fa sentir, esdevinguin un estat independent i un partit majoritari. L'exemple més palpable és la frase que ahir va dir Bernat Joan: "si algun home no és valent, no és d'Esquerra Republicana de Catalunya".

- Un cop elegida la nostra estratègia política pels pròxims anys, els homes i dones d'Esquerra sabem que el que toca ara és ser responsable i per tant toca anar tots junts a complir tots els objectius que ens vam plantejar ahir dissabte, tenint en ment a curt termini les eleccions espanyoles i més a llarg termini la data que ens vam marcar per celebrar una consulta popular per tal que els catalans i les catalanes puguin decidir què volen ser i què no volen ser; 11 de setembre del 2014, aquesta data ha quedat subrrallada a l'agenda.

- Finalment, 2.500 militants i militantes ahir vam contribuir a fer més gran el nostre partit i realment, el govern de la Generalitat s'haurà de plantejar de fer una sala de congressos més gran, perquè seguirem creixent i arribarem a ser 3.000, 5.000 i fins i tot 10.000 els militants que participaran en futurs esdeveniments del partit com aquest, perquè seguirem creixent i doblarem i triplicarem els actuals 10.000 patriotes que treballen per fer realitat aquest país que tots volem i necessitem.

Ara més que mai, força Esquerra!, que ja hem fet molta feina i n'hem de fer molta més per aquest país i per la seva gent, perquè tots poguem viure en un país de primera sense haver de demanar perdó o permís per existir.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Simplement un post molt molt bo. Totalemt d'acord amb les conclusions de la Conferència Nacional.
I com tu dius ara a treballar, però cal ser conscients que encara queda fer la major part del cami, i sens dubte aquest 30.000 patriotes democrates hi ajudaran molt!

Anònim ha dit...

Ignasi! No m'he llegit tot el blog perquè és molt llarg i a mi no em convenceràs... peròque sàpigues que t'he ficat a favoritos i que et visitaré sovint! mua*

Anònim ha dit...

Irene no saps el que et perds... en fi sempre hi haurà qui prefereix els cogombres....

Jordi Casals i Prat ha dit...

Ho veus com ho fas massa llarg Ignasi!!! ;)
Per cert, felicitats a les JERC osonenques per la vostra presència a la Conferència Nacional, la força d'ERC és la seva continuïtat en el temps en la lluita per la indpendència, la llibertat i la justícia social (wala!!)