divendres, 16 de novembre del 2007

Contra Bolonya, Mobilitza't!

Només diré això: una imatge val més que mil paraules.



Foto: Àgora del campus de Ciutadella de la UPF, lloc on s'ha llegit el manifest de la PMDUP.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la feina feta. Tot i que m'agradaria que uns no es penjassin tant la medalla com voldrien, cal estar units per oposar-nos a aquesta barbaritat.

Boicot als espaguetis bolonyesa!

Salut, molta salut!

Maulets Terres de l'Ebre ha dit...

com a mínim podries dir d'on has tret la foto i tal ¬¬

per cert, trobo absolutament incoherent que un militant d'estudiants en acció se manifeste contra bolonya...

Ignasi Bosch ha dit...

xD la fotu surt del racocatala.cat


i pel que fa al fet que com a militant d'Estudiants en Acció em manifesti contra bolonya, et diré que el meu sindicat veu que bolonya podria funcionar si existissin un seguit de mesures i reformes que no la fessin una mesura pitjor que la situació actual. Però jo vaig anar a la maifestació a títol individual i com a membre de l'Assemblea d'Estudiants de la UPF, o és que haig de fer i pensar tot el que digui el meu partit o el meu sindicat? al contrari, sempre s'ha de tenir un esperit crític i constructiu per tal de millorar les eines que utilitzem per assolir els nostres propòsits.

Maulets Terres de l'Ebre ha dit...

me sembla genial que vaigues a la mani com a membre de l'assemblea de facultat o com a soci del barça, però seguixo pensant que, si tens esta visió de bolonya (visió que compartim, doncs) milites en un sindicat que l'únic que vol és fer les 4 reformes de torn.

lo problema no és bolonya, sinó que ja ve d'arrel.