dilluns, 24 de desembre del 2007

"I me van dir: "tu has canviat, ets diferent"..."

... i és cert, he canviat, he madurat però és que ells segueixen amb la mateixa mentalitat que quan teníem 17 anys!".

Després d'aquesta última setmana d'exàmens, de sopars varis, de borratxeres vàries i d'acomiadaments varis, em quedo amb la frase que va pronunciar la senyoreta Lídia Sabadí el dissabte al restaurant "La Yaia Amèlia"(un restaurant que tinc davant del pis i que jo em pensava que seria normalet, però els preus no ho eren pas xD). Va ser una trobada força divertida, on ens vam posar al dia del que fèiem i dels projectes a curt i mitjà termini. Però no va ser tot el que he fet aquesta setmana, ni molt menys!


Estudiar per Dret, jugar a la moneda, arribar a nivells etílics interessants, riure molt, comprovar el nivell de l'escot de certa companya de classe (ja et vaig dir que no era dels millors que havies portat xD), passar fred, mullar-me (per fora, colla de malpensats!), anar a reunions per arreglar el país,etc...

Però bé, ara que venen festes per estar amb la família i amb els éssers que estimem (o que hem de fer veure que estimem), només vull recordar-me de tota aquella gent que no té família amb la que reunir-se, ni tampoc lloc on fer-ho, ni tan sols diners per poder menjar no només en aquests dies tan assenyalats, sinó qualsevol dia de l'any. Així que molt bones festes a tothom, que sigueu molt feliços amb la gent que estimeu i que en aquest any que ben aviat encetarem, poguem entre tots construir una societat més justa i amb més oportunitats per a tots.

Bon Nadal!

2 comentaris:

M. ha dit...

Veig que no estàs gaire al cas, la CUP va fer unes declaracions i a arrel d'aquestes, tota la fauna del PP va començar a llençar merda contra la CUP.

I bé, bones festes, salut bla bla i nvigila no t'ennueguis menjant el raïm o polvorons que després tots acabem plorant. Apa!

Anònim ha dit...

Bon Nadal!!!