dimarts, 18 de setembre del 2007

Com un triangle pot tenir 4 costats o l'estupidesa de l'americà mig

Fa pocs dies em van passar un vídeo del Youtube, on en un programa de la televisió Australiana, feien preguntes de cultura general a gent normal del carrer, en una ciutat normal de l'estat de Texas, en un país normal i democràtic com els EUA. Val a dir que no té pèrdua i demostra lo incultes i lo poc que coneixen el món, les actuacions del seu país i lo feliços que viuen en la seva bombolla aïllada pels mateixos que governen els EUA i que pretenen continuar governant el món i imposant la seva voluntat i els seus interessos per sobre els altres països.

Ja dic abans que algú salti i digui que soc antiamericà perquè queda molt bé ser-ho i així ets més progre; jo contra el poble americà no hi tinc cap problema, al contrari. Amb qui si que tinc un problema és amb els seus dirigents, amb el seu model d'estat lliberal i individualista que no es preocupa per la gent del propi país sinó pels beneficis de les corporacions que paguen les campanyes electorals dels diferents polítics; amb el seu model de sanitat privada i totalment excloent si no tens diners suficients per pagar-te-la, el seu model d'educació elitista que només inverteix en els fills de les famílies més riques i poderoses i condemna a la resta de la població a una educació que els converteix en uns incultes i pràcticament uns analfabets, ja que el poble si és estúpid, és més fàcil de controlar i manipular; amb la seva política exterior agressiva i prepotent, ja que es creuen que com que són una gran potència, poden actuar com a àrbitres imparcials en conflictes entre països o ètnies, quan això seria més aviat feina de l'ONU i no pas d'un estat, ja que sempre actuaran segons què els beneficii més.

Però bé, no em vull allargar més que estic esperant una trucada d'un tio del Pakistan que treballa amb el meu pare i necessito que em digui quelcom ara, ja que mon pare és fora de viatge i jo haig d'estar a l'oficina atenent trucades.

Aquí teniu l'enllaç del vídeo: la veritat, és realment graciós! Feu clic aquí.

Au salut!

5 comentaris:

Lídia Pelejà ha dit...

uffff... no sé si és que m'estic tornant una neoliberal salvatge capitalista, però jo no hi veig tans dimonis com tu, a USA... hehe
D'això ja en discutirem un dia al bar de la facultat... amb l'alex ... ;)

Petons!

Ignasi Bosch ha dit...

EUA---> Estats Units d'Amèrica.

en català s'escriu així.

EEUU-->castellà
USA--->anglès
Etats Unís--->francès

si que t'estas tornan una neolliberal, ja fots anglicanades com l'Àlex :P

;)

Ignasi Bosch ha dit...

Per cert, ja veig que no has vist el video... molt malament! mireu-lo abans d'opinar!

Anònim ha dit...

Ei, tio, ja t'he fet el bànner, però te l'he fet com a jerqui. Si ho ets, que m'ho han dit, collonut. Si no, m'hauràs fet una putada i t'obligaré a afiliar-t'hi. xD

Salut, home!

Albrock ha dit...

Ignasi, la Lídia és un exemple de maduresa ideològica, no me l'espatllis...!

I si tant ignorant i estúpid és el poble americà (que després dius que no en tens res en contre) i tant que se suposa que van com cabretes seguint el que diu el Bush, com és que la seva approval rating és només del 30%? No eren tots cabretes ignorants? Em sembla que hi ha més seguidisme a Catalunya (sobretot entre els auto-anomenats "interessats per la política"), que a Amèrica. I recorda, que, gràcies a Déu, l'americà estúpid no vota a les eleccions, mentre que aquí n'hi ha molts que sí que ho fan.

Bé, ens veiem demà ;)