divendres, 12 d’octubre del 2007

Jo també penjo la bandera

Avui, un dia normal, en un país que encara no és normal, és festa. Motiu: celebrem que un dia com avui de l'any 1492, el mariner, comerciant i explorador barceloní Cristòfor Colom va descobrir el que semblava una nova ruta cap a les Índies i que va resultar ser un nou continent. El que va comportar aquest fet, apart de fer veure als europeus que el món era més gran del que es pensaven, va ser la data d'inici que va portar al major genocidi de la història de la humanitat duta a terme per soldats i mercenaris de la corona de Castella en les noves "Índies" descobertes.


Les xifres parlen per si soles: 57 milions de persones van ser assassinades per les tropes castellanes i per les malalties que van portar en només els primers 50 anys de la seva arribada. Darrere seu vindrien moltes més morts a les mines on els obligaven a extreure l'or i la plata per enviar-los a Europa. D'aquest fet tant crític i desgraciat, alguns diuen que és la se va festa nacional, o Dia de la Hispanidad o més fort encara, el Dia de la Raza. Raça? quina raça? desprès diuen que el seu nacionalisme és normal i constitucional i nosaltres som feixistes i nazis...


Però ahir va sortir el president del PP, el senyor Rajoy, dient que ell es sent molt orgullós de ser espanyol, de la seva festa nacional i de tot el que suposa i que tots els espanyols hem de penjar la ensenya nacional al balcó en un dia com aquest, per demostrar què sentim per la nostra nació, les nostres institucions i la nostra bandera. Doncs molt bé, senyor Rajoy, això mateix he fet tan bon punt m'he llevat avui. Tot i que per mi, avui és un dia normal com qualsevol altre, he decidit penjar la meva bandera, la que representa la meva nació i la de moltes persones d'arreu dels Països Catalans. Per tant, demano que tots els que us sentiu catalans, que avui pengeu la nostra bandera, la Senyera, als balcons de casa vostra per demostrar de quin peu calcem davant aquesta nova onada de patriotisme i nacionalisme espanyol que llancen des de Madrid simplement per guanyar un grapat de vots.


Jo ni em considero ni soc espanyol, ni ho he estat ni ho serè mai! I com jo hi ha molta gent que pensa el mateix, i per tant, mentre ells no puguin acceptar ni respectar algú no se senti espanyol, jo no acceptaré ni respectaré els seus símbols, les seves institucions i el seu rei. Per tant, us convido a totes i tots avui a Torelló a les 8 del vespre a fer una botifarra a la Hispanitat tot menjant un entrepà de botifarra. Espero veure-us a totes i a tots!

Au salut i feliç dia normal com qualsevol altre!

PD: una frase digna d'un dia com avui:

“En España, de cada diez cabezas, una piensa y nueve embisten.”
Antonio Machado

1 comentari:

Anònim ha dit...

Brillant.
Això del Rajoy i d'españa no té nom, i desprès sóm nosaltres els exloents!