diumenge, 16 de desembre del 2007

Nit de moltes coses...

Ahir les JERC Osona, Ripollès i Lluçanès vam celebrar el VII congrés regional al casal del jovent de Prats de Lluçanès. En aquest congrés he estat escollit secretari d'agitació (que no d'activisme) i medi ambient.

A pesar que va ser un congrés important per mi i per la organització, ja que davant tenim un repte molt important, que és fer d'aquesta regional una de les més potents del país i d'expandir-nos territorialment als pobles i ciutats que encara no hi tenim companys de lluita; no va ser el que més recordo d'ahir, sinó el cúmul de situacions i canvis de sensacions que van passar pel meu cos i és que ahir va ser una nit de fred i de molt de fred, de neu, de gel, de calefacció de cotxe, de fum, de desfogament, de felicitat, de galleda d'aigua freda, de sorpresa, de satisfacció, de xafardeig, d'amenaçes en cas de que jo parli més del compte (oi, Òria? xD), de butxaques buides i de crèdits a curt termini, de trucades de casa per por a que ens quedéssim sitiats i ens estavallessim amb el cotxe per culpa del gel, d'un sentiment estrany després de parlar al restaurant amb l'Albert que barrejava cinisme, fredor, ràbia, orgull i fins i tot odi, de despreocupar-me de tot al cap de mig minut i deixar per un altre moment, de treure importància al fet, de ganes de superar-me i demostrar que jo també puc aconseguir el que em proposi, de riure, saltar, ballar, de cridar, de lluitar, de guanyar i finalment de dormir.

Però bé, demà comença l'última setmana abans de les festes de Nadal. En aquesta setmana m'hi jugo molt més del que em pensava, si és que realment tinc ganes de canviar les coses... en fi, bon nadal a tothom!

6 comentaris:

M. ha dit...

Secretari d'agitació? xD

Anònim ha dit...

Què vol dir que l' "Albert que barrejava cinisme, fredor, ràbia, orgull i fins i tot odi"?

Anònim ha dit...

Endavant Ignasi que tot està per fer i tot és possible!!!

Unknown ha dit...

Ja està Bosch, ja ho he pillat... tot això de negatiu que enumeres fa referència al sentiment que tenies, no a mi. xD Res, que salut i feina a la Regional!

Anònim ha dit...

és el que passa per compartir ordinador amb la parella xDD

Ignasi Bosch ha dit...

xD vaig que ho heu entès... hehehe...

per cert, estic flipant! vosaltres visitant lo meu bloc! UO! s'ha de fer una festa! :P

au, petons i Albert fes el favor de parlar per tu mateix ;)