dissabte, 4 d’agost del 2007

Home Alone


"Em sembla que ens descuidem alguna cosa..."

Si senyors, la meva família m'ha abandonat i se n'ha anat de vacances sense mi. Val a dir, no pas perquè se m'hagin descuidat o perquè no m'hi hagin volgut sinó perquè jo no hi he volgut anar.

Se'n van una setmaneta al sud del nostre país, a Vila Joiosa, a la comarca de la Marina Baixa, entre Alacant i Benidorm. I a pesar que m'hauria agradat força anar-hi, he preferit quedar-me a casa meva, ja que aquest any hi he pogut estar pocs dies i també tinc unes relacions socials que mantenir a Osona.

Per tant, aquesta setmana, tothom que vulgui, pot venir a fer-me una visita, que jo segurament no em mouré d'aquí, ja que sense carnet de cotxe, a pocs llocs puc anar. Això si, que cap lladre silenciós se l'hi acudeixi venir a tocar els ous, que jo puc ser molt més malparit que en Macaulay Culkin i no posaré trampes per rates, sinó que aniré directament amb l'escopeta de perdigons, que està carregada i a mi disparar no se'm dona del tot malament.

[Mode Amenaça OFF]

PD: Avui concertàs de La Gossa Sorda i Skalariak!

4 comentaris:

M. ha dit...

Jo em quedo sola a casa quan són Festes de Gràcia, huhuhu!

En Macauly! El teu germanet! xD

Ignasi Bosch ha dit...

I baixaras, no? hehe jo molt probablement si! i axi podrè dormir al pis nou ! :D

Lídia Pelejà ha dit...

En Macauly germanet?? però si és ell mateix fa 10 anys!! ;)

Molts petons nen, i estudia!

Anònim ha dit...

Si us plau....deixa de donar les senyes geogràfiques en comarques! Bueno noiet....estudia...fes-li cas a la Lidia....que ja toca!